close
globe icon Global

Jobbe i Norge

Vi utvikler innovative medisiner for pasienter med alvorlige sykdommer. Vi er et sammensatt team med inspirerende arbeidsoppgaver og utfordrende karrieremuligheter. Uansett hvilken rolle du har, bidrar vi sammen. Det er dette som utgjør den store forskjellen.

Les Mer

Hvorfor Bristol Myers Squibb?

Et klart mål. Et inkluderende miljø. Muligheten til å jobbe blant de fremste i feltet.

Dette er bare noen av grunnene til at Bristol Myers Squibb er riktig valg for neste trinn i din karriere.

Bristol Myers Squibb gir deg muligheten til å lære og videreutvikle deg sammen med smarte, kreative og talentfulle kollegaer som er dedikerte til å utvikle og tilby medisiner til pasienter med alvorlige sykdommer.

Arbeidet betyr mye, det samme gjør menneskene du jobber sammen med. Dine framtidige kollegaer hos Bristol Myers Squibb utgjør en forskjell i menneskers liv, hver dag. Vi støtter samfunnsbaserte initiativ verden over for å møte helseutfordringer.

Vi blir anerkjent for arbeidet vi gjør

Innovasjon på alle fronter

Vi er stolte av å være bransjeledende innen miljø, likestilling, helse og sikkerhet.

Det handler alltid om pasienten

Våre medisiner hjelper millioner av pasienter verden over innen sykdomsområder som onkologi, hematologi, hjerte- og karsykdommer, immunonkologi og fibrose.

LP.D4-2.CTA_1 LP.D4-2.CTA_2

Mangfold og inkludering

Vår arbeidsstyrke er sammensatt slik at vi får en inkluderende og målbevisst kultur som er fleksibel, nyskapende og pålitelig.

Innovativ forskning er vår lidenskap

Se vår innsats innen forskning og utvikling for å finne løsninger på udekkede medisinske behov.

Les mer >

icon

Utvikling av våre ansatte

Vårt oppdrag handler om å forbedre livene til våre pasienter, noe som krever at vi investerer i en sterk læringskultur. Ved å tilby verdifulle læringsmuligheter, åpne opp for ditt engasjement og hjelpe deg med å oppnå dine personlige ambisjoner – gir vi deg muligheten til å gjøre en forskjell.

Få tilgang til tusenvis av interaktive nettressurser for å utvikle de ferdighetene du trenger, når du behøver dem. Vårt omfattende lærings-bibliotek dekker et bredt spekter av emner på flere språk via våre dyktige instruktører på LinkedIn Learning.

Sammen med instruktører og medstudenter kan du delta på alt fra halvdags- til tre-dagers programmer, enten i virtuelle omgivelser – eller gjennom vanlig klasseromsundervisning.

  • Ledelses- og ledelsesprogrammer: Her lærer du å takle viktige forretningsspørsmål, utvikle inkluderende lederegenskaper og bidra positivt til din karriere og faglige ambisjoner.
    1. Catalyst and Talent Accelerator: unike programmer designet for å utvikle lederskapspotensialet til høytytende enkeltpersoner innen global innovasjon og forretningsresultater.
    2. Insights for Success: Vi forplikter oss til å skape et inkluderende miljø og har investert i opplæring for kvinner og underrepresenterte grupper. Vårt Insights for Success-program tilbys til utvalgte medarbeidere for å forbedre deres individuelle muligheter og sikre at vi utvikler et lederskap preget av mangfold og like muligheter i hele selskapet.
    3. General Manager Development: Vi samarbeider med den anerkjente organisasjonen CEDEP for å utvikle våre fremtidige toppledere gjennom dette internasjonalt anerkjente programmet.
  • Dyktiggjøring av våre ledere: Vi forplikter oss til å fremme utviklingen av alle våre ledere gjennom å tilby både virtuell undervisning og klasseromsundervisning til nyansatte ledere, enten de har kort eller lang ledererfaring.
  • Vi har en refusjonsordning som er tilgjengelig for kvalifiserte ansatte som på eget initiativ ønsker å utvikle seg. Dette gjelder deltakelse i godkjente utdanningsprogrammer som ledelsen vurderer at vil være til gjensidig fordel for både BMS og den ansatte.
  • Opptil 100% av godkjente undervisningskostnader kan dekkes, basert på skjønn og budsjett. Ansatte må oppfylle alle kvalifikasjonskrav for å kvalifisere seg.

Vi tror folk lærer mest gjennom de erfaringene de får på arbeidsplassen. Med støtte og coaching fra kollegene dine, kommer vi til å oppfordre deg til å ta på deg nye og krevende oppgaver og roller som vil maksimerer læringsopplevelsen din.

Det er utfordrende å arbeide hos oss, men du står ikke alene. Vi oppfordrer alle til å bruke erfarne kolleger som sparringpartnere – for å bistå og guide deg i arbeidshverdagen. I tillegg til daglig coaching og veiledning, tilbyr vi også mentor/mentee-ordninger gjennom et globalt program i regi av våre People and Business Resource Groups

Priser