• Careers Home
  • Events
  • How We Recruit
  • Career Stories
  • Search Jobs

Werken in België

Een haarscherp doel. Een inclusieve cultuur. De kans om tot de top van je vakgebied te behoren. Het zijn maar enkele redenen om voor je volgende carrièrestap aan Bristol Myers Squibb te denken. Bristol Myers Squibb geeft je de kans om te leren en te groeien samen met creatieve en getalenteerde collega’s. Allemaal zijn ze vastbesloten om patiënten te helpen in hun strijd tegen ernstige ziekten. ́Transforming patients’ lives through science ́. Dat is onze wereldwijde visie. Samen geweldige dingen realiseren? Het kan bij ons!

Bij ons werken

Ons werk is alles. Net als de mensen met wie je werkt. Je toekomstige collega’s bij Bristol Myers Squibb hebben een impact op levens, elke dag opnieuw. Of we nu nieuwe, innovatieve medicijnen op de markt brengen of de toegang van patiënten tot medicatie vergemakkelijken, ons engagement tegenover onze patiënten drijft ons tot innovatie. En we werken als een verantwoordelijke burger. We ondersteunen over de hele wereld lokale gemeenschappen die ongelijkheid in de gezondheid bestrijden.
Belgium Work with us

Diversiteit en inclusie

Ons wereldwijd en divers team staat garant voor een inclusieve cultuur waardoor grootse prestaties geleverd worden. Onze cultuur kenmerkt zich door flexibiliteit, ambitie en verantwoordelijkheidszin.
Belgium - D&I

Onze Mensen Laten Evolueren

Het is onze missie om het leven van patiënten te verbeteren. Wij investeren dan ook constant in opleiding en ontwikkeling. Wij bieden waardevolle opleidingskansen aan die aansluiten bij de passie en persoonlijke ambities van onze medewerkers. Daardoor zijn we in staat om het verschil te maken.
Je krijgt toegang tot duizenden digitale informatiebronnen om de vaardigheden aan te leren die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt. Onze bibliotheek bevat een hele waaier aan specifieke onderwerpen in vele talen. Die zijn te vinden in een grote hoeveelheid performante informatie – en ontwikkelingskanalen voor opleiding en zelfontplooiing.

Sluit je in klasverband aan bij docenten en medestudenten voor een programma van een halve dag tot drie dagen.

 

Leiderschaps- en managementsprogramma’s: In deze programma’s leer je belangrijke zakelijke problemen aan te pakken en inclusieve leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Zo help je je loopbaan vooruit en maak je je ambities waar.


L.E.A.D.: Lead, Engage, Accelerate and Develop is een uniek programma waarin sterk presterende medewerkers hun leiderscapaciteiten kunnen verbeteren om wereldwijde innovatie en zakelijke resultaten te stimuleren.


Het geheim voor succes: We verbinden ons ertoe om een inclusieve werkomgeving te creëren en we investeren in de opleiding van vrouwelijke collega’s en ondervertegenwoordigde groepen. Ons programma ‘Het geheim voor succes’ is bedoeld om het persoonlijke en professionele succes van medewerkers te verbeteren en fair leiderschap te garanderen in het hele bedrijf.


Opleiding voor general managers:We werken samen met de gerenommeerde organisatie CEDEP om toekomstig managementtalent via dit internationaal erkend programma op te leiden./span>


Managercapaciteiten ontwikkelen: We willen de groei van onze nieuwe en ervaren managers en senior leiders stimuleren met virtuele en klassikale opleidingen.

We geloven dat mensen het meest leren van ervaringen op de werkvloer. Met de steun en begeleiding van je collega’s word je aangemoedigd om samen te werken zodat ook jouw ervaring maximaal wordt benut en gestimuleerd.
Ons werk is veeleisend. Maar je staat er niet alleen voor. Je werkt samen met een meer ervaren collega die als klankbord optreedt en je de weg wijst.

Wij krijgen erkenning voor het werk dat we doen

Innovatief op alle fronten

 

Bristol Myers Squibb en zijn medewerkers mochten al talloze belangrijke awards in ontvangst nemen en krijgen overal erkenning. We zijn er trots op dat we één van de beste bedrijven zijn voor werkende moeders. We zijn binnen de sector bovendien een toonbeeld van milieuzorg, gelijkheid, gezondheid en veiligheid.

Bristol Myers Squibb in België

Avenue de Finlande 4, 1420 Braine-l’Alleud

 

Telephone 32 2 352 76 11

 

Ontdek vacatures

Belgium-location